Ekm

27.10 2023 tarihinde sinema müzesine gidilerek Adanalı sinema sanatçılarımız ögrenildi.

Ekm

27.10 .2023 tarihinde Atatürkün evine müzeye gidilerek Atatürkün Türk toplumu için önemini somutlaştirarak ögrenmeleri sağlandı.

Ekm

23.10.2023 tarihinde Aile katilım çalışmasi olarak velImiz Sibel YILDIZ  sinifımiza gelerek kış mevsimine hazırlık çocuklarla zeytin kurdu.Katılimı için velimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamaları kapsamında okulumuzda turnuvalar başladı.

Sınıflarımıza başarılar dileriz.

Filistinlilerle Dayanışma

İsrail tarafından sivillere yönelik gerçekleştirilen ve son olarak 17 Ekim 2023 tarihinde bir hastaneye yapılan saldırılar sonucunda hayatını kaybedenler ve yaralananlardan dolayı Filistin halkının acılarını paylaşmak maksadıyla Ülkemizde üç gün süreyle millî yas ilan edilmiş; 21 Ekim Bayrak töreninde saygı duruşu yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlamalarında etkinlik pano fotoğrafları..

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI TEMALI KODLAMA HAFTASINDA ÖĞRENCİLERİMİZLE KARELERİN İÇİNE GİZLENMİŞ RESMİ AÇIĞA CIKARDIK. BİLGİSAYARSIZ KODLAMA İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ETKİNLİĞE DAİR FOTOĞRAFLAR..

Ekm

Öğrencilerimizle Adana Okuyor etkinliği kapsamında her gün belirlenen saatlerde bir dersimizde tüm okul olarak kitap okuyoruz.

Ekm

Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) in dünyaya teşrifi dolayısıyla rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlit Kandili, İslam dünyasının önemli gün ve geceleri arasında yer alıyor.

Sözlükte "doğum yeri ve zamanı" anlamına gelen mevlit, İslam kültüründe özellikle Hazreti Muhammed'in doğumunu, bu kapsamda yapılan törenleri ve yazılan eserleri ifade etmek için kullanılıyor.Bu mübarek kandil günü öğrencilerimiz tarafından Mevlidi Nebi programı düzenlendi.

Ekm

06.10.2023 tarihinde  aile katılim çalışması olarak velimiz  Özgül GÜLTEKİN  çocuklarla birlikte  turşu kurdu. Katılımı için velimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okulumuz anasınıfı  velileri ziyaret edildi.

öğrencilerin akademik başarısı haķkında bilgi verilip , ögretmen veli işbirliği sağlandı.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinliginde Okul Müdürümüz Bayram AKATEKIN ve Okul Müdür Yardımcımız Gözde KURHAN anasınıfı öğrencileti ile süt sağma, ağaca kuş yemliği  yapıp asarak  çocuklara hayvan sevgisi  aşilamak  ve Peygamber  Efendimizin (SAV) Her canlıya yapılan iyilikte sevap vardır sözüyle  değerler eğitimide verilerek kutlandı.

Eyl

Okulumuz Rehber öğretmeni Meryem Özbolatın velilere Anne baba tutumları seminerinden bir kare

Eyl

YÜREĞİR MÜFTÜSÜ SAYIN SÜLEYMAN ŞAHİN OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. BİZE KATTIĞI DEĞERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

İLÇE MİLLİ EĞİTİM NÜDÜRÜMÜR SAYIN MURAT ÇELİK VE ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ KEMAL KAN, İSTİKLAL MARŞI TÖRENİMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZLE VE ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ. SABANCI AİLESİ OLARAK MÜDÜRÜMÜZÜN OKUL TEŞRİFLERİ, BİZE VERDİKLERİ DESTEK VE MOTİVASYON İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.