Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasından kareler..

Ara

ÇEDES ve Engelliler Kulübü olarak Yüreğir Özel eğitim ve uygulama okulunu ziyarette bulunduk. Birlikte etkinlikler yaparak "insanî farklılıklara saygı" kazanımıni aldık.

Ara

İçlerinde okul müdürümüz Bayram AKATEKİN'in de bulunduğu İlçemiz imam hatip ortaokul ve lise okul müdürleri, ilçe milli eğitim müdürü sayın Tolga TEMİR'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ara

Dilimizin Zenginleri Projesi kapsamında okul panomuzda sözlükler tanıtıldı.

Sinif panolarinda İstiklal Marsi' nda geçen es anlamlı kelimeler ile ilgili çalışma yapıldı.

Ara

12.11.2023 Tarihinde Tutum Yatırım Türk Malları Haftasını kutladık.

Ara

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsaminda 01.12.2023 tarihinde  Ailelerin ve çocukların katilım gösterdigi  Türkce dil etkinliğinde  Eğlenceli Aynalar  hikayesi okundu. Tümsek çukur kelimeleri öğrenildi.

Hediyen Kitap Olsun Projesi

Yüreğir İlçe Müftülüğümüz,  Hediyen Kitap Olsun  Projesi kapsamında okul kütüphanemizde Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığına ait kitapların tanıtımını gerçekleştirdi. Okul kütüphanesinde “Diyanet ve Diyanet Vakfı Yayınları Bölümü” oluşturuldu. İlçe Müftümüz Dr. Süleyman ŞAHİN ve emeği geçen tüm hocalarımıza Sabancı Ailesi İHO olarak teşekkür ederiz.

Seyhan Ulu camii ve Ramazanoğlu medresesi gezimizden kareler

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Okul Müdürümüz Bayram Akatekin,

”Sanat uygarlığın imzasıdır.” İlçe Müdürlüğümüzce düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü Resim Sergisine Katılmıştır.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatını andıgımız bugünden ,10 Kasım töreninden kareler..

Kas

Okulumuzda düzenlenen Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışmasında erkeklerde Mustafa Demir 1. olurken,

kız öğrencilerimizden de Meysem Hac Osman 1. olmuştur.

Ezan okuma yarışmasında ise 7C sınıfından Samet Güneş en güzel okuyarak 1. seçilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını öğrencileimizle birlikte coşkuyla kutladık.

Ekm

31.10.2022 tarihinde velimiz İpek Duruk  aile katilım çalışması olarak mandalina suyu sıkma etkinliği yaptı katılımı için teşekkür ediyoruz.

Ekm

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adana İl Müftülüğü İşbirliği ile öğrencilerimizle hatim ve mevlit programına katıldık.