Mrt

OKUYORUM PROJESİ KAPSAMINDA BU AY OKUDUKLARINI DEĞERLENDİRME VE ANALİZ ETME YAPILACAKTIR. SINIFLARIN ÖZETLERİ SUNACAĞI KİTAP LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Mrt

OKULUMUZDA TÜRKÇE ÖĞRETMENLERİMİZİN BELİRLEDİĞİ KRİTERLER DOĞRULTUSUNDA SINIFLAR ARASI KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILACAKTIR.

Mrt

Çanakkale'nin zaferi ve şehitleri anma gününde öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı programla günün anlam ve önemini daha derinden hissetmiş olduk. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Diyanet İşleri Başkanlığınca, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yarışmada okulumuz 7 D sınıfı öğrencisi Muhammet Sait KAYALI, seslendirdiği "ASIM" adlı şiirle ilçe 1.si olmuştur. İlimizde yapılacak yarışmaya da ilçemizi temsilen katılacaktır.  Öğrencimizi ve yarışma sürecinde öğrencimizle ilgilenen Türkçe Öğretmenimiz Ayşegül hocamıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIGI PROGRAMLA İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜ KUTLADIK

Mrt

Ramazan ayının önemini hissettirmek, gelişini karşılamak amacıyla okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığının Okul Sporları Futsal Turnuvasında zorlu geçen mücadeleler sonrasında okulumuz Sabancı Ailesi İmam Hatip Ortaokulu İl 3.sü olmuştur.

Mrt

Gazze için okulumuzda etkinlik düzenlendi. İlahiler okundu, seminerler verildi, Kuran-ı Kerim okundu.

Unutma, UNUTTURMA!

Mrt

Oku-yorum projesi yürütme komisyonu tarafından öğrencilerimizin seviyelerine uygun kitap listesi oluşturuldu ve okunacak kitaplar belirlenmiş oldu.

Ock

LGS ye hazırlanan öğrencilerimiz için ATAK01 öğretmen grubumuzla istişarede bulunup neler yaptığımızı konuştuk. Öğrencilerimiz için yapılacaklar hakkında notlar alıp öğrencilerimizle paylaştık..

Ock

İl kapsamında düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz Rana El Hüseyin il birincisi olmuştur. Hepimizi gururlandıran bu güzel başarının ödülünü 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu töreninde Sayın Valimiz Yavuz Selim KÖŞGER tarafından takdim edilmiştir.

Ock

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasında 1.2. ve 3. ler belli oldu.

5.sınıfların 1. si Berat ERENER (5C)

6.sınıfların 1.si Hamza BEZGİN (6D)

7.sınıfların 1.si Mirza Dursun YILDIZ(7D)

8.sınıfların 1.si Furkan BASUT(8D) olmuştur.

Okul birincimiz ise 7D Sınıfından Mirza Dursun YILDIZ olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının çok yönlü ve devamlı olmasını temenni ederiz.

Ock

Okulumuzda düzenlenen satranç turnuvasından kareler..

Ara

ÇEDES ve Engelliler Kulübü olarak Yüreğir Özel eğitim ve uygulama okulunu ziyarette bulunduk. Birlikte etkinlikler yaparak "insanî farklılıklara saygı" kazanımıni aldık.